۱۰ پاسخ

وا چرا اتفاق بیوفته خوب طبیعیه دیگه تا اخر که قرار نیس حالت تهوع داشته باشی منم مثل شما تا هفته ۱۰ حالت تهوع داشتم یواش یواش کم شد دیگه هر چند روزی شاید مثلا ۲ساعت تهوع میگرفتم خوب میشدم بعد دیگه خوب شد .اصلا نگران‌نباش طبیعیه حالت تهوت خداروشکر داره کم‌میشه

سلام عزیزم قرار نیست هر روز داشته باشی در ضمن تو این هفته ها کم کم حالت تهوع و اینا از بین میره😊

خب عزیزم‌ این هفته تهوع تموم میشه دیگه.اگه خیلی نگرانی برو چک کن چون اصلا استرس برات خوب نیست.خواهشا نگران نباش توکلت بخدا باشه

قرار نیست که همیشه حالت بد باشه عزیزم

این که دلیل نمیشه عزیزم . اگه خدای نکرده برای جنین اتفاقی بیوفته علامت داره یا خدای نکرده خونریزی یا درد . این که چیزی نیست اصلا. به خودتون استرس میدین چرا

وا چرا گريههه؟خب طبيعيه اين حالتاتون،اين به نشانه توقف بارداري كه نيست عزيزم،نترسيد و بدون استرس به زندگي ادامه بديد،توكل به خدا

خدااااایا
چرا فکرمیکنین تهوع تموم بشه مشکله ؟؟ برو خداروشکر کن واسه منم دعا کن فردا صبح بیدار شدم عین تو هیچی حس نکنم عزیزم 😫😫😫

برو خداراشکر کن یه روز مرخصی ویار داشتی🤣🤣

سلام عزیزم من الان هفته ۱۱ هستم اصلا تو این ۱۱ هفته حالت تهوع نداشتم😂

من تا آخرهفته 12 تهوع شدید داشتم ولی یه روز کلا ازبین رفت سونوی ان تی هم رفتم همه چی خوب بوداسترس به خودت نده عزیزم ان تی هم که نزدیکه ایشالا میری و نی نی رو سالم می بینی🙏🌹