۷ پاسخ

سلام منم دیابت بارداری دارم ۲۶ هفته ک متوجه شدم رژیم غذایی رعایت کردم زیر نظر دکتر تغدیه سه کیلو لاغر شدم
اول بارداری ۶۱ کیلو بودم الان ۶۶ وشکمم بزرگ نیست دوماه ونیمه همون وزن ۶۶ هستم زیاد نکردم
هروقت رفتم سونو وزن بچه نرمال بوده
۲۸ هفته ۲ روز ۱۲۲۸ گرم
۳۴ هفته کامل ۲۳۲۶گرم
۳۸ هفته ۲ روز ۳۲۱۲ گرم
دکتر زنان ودکتر سونوگرافی گفتن نرمال وخوبه
شما چه بخایین چه نخایین بچه وزن خودشون میگیره
تخم مرغ ابپز معزیجات مرع وگوشت ابپز یاکبابی کباب وکوبیده
من مثلا اندازه غداهم ۳۰ گرم مرغ +سه کف دست نان سنگگ ۴×۴ یا ده تا قاشق سرخالی برنج +یه سوم لیوان ماست +یه لیوان سالاد یا سبزیجات مث گوجه وخیار وهویچ و...
من با این قدر غذا بچه رشد کرد

وزنش که عااالیه عزیز

به نظرم روزی سه عدد حبه سیر رنده کن تو غذات یا اگه فشارت خوبه با ماست خوبه میگن سیر برا وزن‌گیری بچه خوبه

از رو جدول وزنش رو مقایسه کن

وزنش عادیه عزیزم از ۱۷۰۰تا ۲۲۰۰ نرماله

نه مال منم همین بود خیلیم رشدشون خوبه. دکترمم گفت هیچ مشکلی نداره

وزنش خیلی هم خوبه