۱۰ پاسخ

خرما بخور .کنجد بخور خیلی خوبن

اپتامیل اچ آ بده تلخی شیرش کمتره هم برای حساسیت هست

فقط دلستر...بخورببین همچین سینه هاتوپرکنه که رگه میکنه

سری شیرهای اچ آ رابده خوبه

عرق یونجه واسه زیاد شدن شیر عاااالیه.حتما امتحان کن عزیزم

سوپ ابگوشت ماکارانی دلستر چای زیاد بخوربعضیا عین شما ی مدت ک میگذره شیرشون خشک میشه خود ب خودهم پیش نمیاد ناراحتی اعصاب باعث میشه شیرخشک بشه درس غذا نخوردن کم خوری کردن زیاد شیرنخوردن بچه باید میک بزنه تا شیرشون رابیفته مال من ک شل شل شده چون میک نمیزنه شیرخشک میخوره شیرم داره خشک میشه

سلام
طبق تجربه من قارچ کبابی، ماکارونی با قارچ، فالوده، کاچی خیلی موثر بوده از همه بیشتر فالوده. روزی بچتون زیاد میشه

اولین چیزی که شیر و کم میکنه استرسه ، ریلکس باش و به خودت تلقین نکن که شیر نداری بعد چیزای مقوی بخور

منم دقیقاشبیه شمابودم هرچیزی که هرکس گفت خریدم خوردم بی فایده بوداخرش شیرخشک نان میدم

دلستر بخور خودتو ببند ب دلستر ریحون هم خوبه