۵ پاسخ

دخترمنم همینطوره وقتی اپکارامو میکنم انقد گریه میکنه تا سیاه میشه

کاریه که خودت کردی عزیزم.از اول نباید عادتش میدادی..حالا هم سخته😁😁😁😁

اول بغل کن بعدکه یکم دیدی حوصله داره بذارزمین واسباب بازی که دوست داره روبیارباهاش بازی کن.اولش یکم گریه میکنه بعدکه اسباب بازیشوببینه آروم میشه.یابادست وپاهاش بازی ونرمش کن.

بزرگ تر بشه درست میشه گلم صبوری کن

چن وقتشه عادتش بده به عروسک بزار تو بغلش خودتم بشین کنارش باهاش حرف بزن نازشو بکش ولی رو پات نزار کمتر