۵ پاسخ

منم بیومیل میدادم وزن میگرف ب اندازه استاندارد اما از وقتی ببلاک میدم خیلی خیلی وزنش بیشتر اصافه میشه

سلام دخترمنم همین شیرخشک و میخوره والبته شیرخودمم میخوره..بیومیل کمک میکنه رفلاکسش خیلی بهتر بشه..مهم اینه که رفلاکسشون خوب بشه...بعضی از بچه های رفلاکسی از 6ماه به بعدرشدشون زیاده بعضیاشون تا 6ماه..بیومیل شیر رژیمی هست فقط معده رو آروم میکنه..حتی دیروز دکتر بهم گفت میتونی دارو آمپرازولشو یک روز درمیون کنی بعد دوسه روزه بعد ولش کنی

فقط بیومیل و ببلاک شیرخشک IR دارن که ببلاک از بیومیل غلیظتره

من بیوول دادم وای بالا اورد پسرم بهترین شیر خشک اپتامیل به همه میسازه مخصوصا رفلاکسی ها چون پسر من رفلاکس داره

دنبال وزن نباش عزیزم بچه خودش رشد می‌کنه کم کم مهم اینه بهش بسازه هر بچه ی متفاوته