۷ پاسخ

عزیزم حتما باید غذاشو درست کنی و با خودت به مهمونی ببری که بهش بدی تو ظرف دردار بریز با خودت ببر همون جا بهش بده

نه نده اصلا فرنی ک زمان نمیبره تازه درست کن

غذای مونده ممنوعه

بهتره غذای مونده بهش ندی

نه توروخدا فرني چيه كه حالا از ديروز موندش رو بدين . حتي نميشه وقتي اضافي موند ٣ ساعت ديگه هم داد به بچه .

مامان نفس جان تنبلی کار زشته 😁🤣بلندشو یه غذای گرم و نرم برا نفس مامان درس کن تا نوش جان بکنه عزیزم ما که بزرگیم غذای مونده نمیسازه این ک دیگه شش ماهشه این غذای مونده خاصیت هم دیگه نداره

سلام عزیزم اصلا نباید غذای مونده بهش بدی باید هر وقت میخوای بهش غذا بدی دوباره براش درست کن غذای مونده به هیچ وج بهش نده