۳ پاسخ

حریره بادام و زودشروع نکردی چون سنگین تره ؟ یه سوال هم ازت داشتم عزی م سویق خودت درست میکنی یاحاضری خریدی وازچند وقت داری به بچه ت میدی پسر منم چهارماهه شه میخوام ببینم شروع کنم یانه

سلام‌مولتی ویتامین و لعاب برنج شکم رو سفت میکنه یا خودتون چیزای سفت بخورین اگه بهش شیر میدین

ممکن مال سویق یا حریره بادام باشه به ترتیب هرکدوم یه چند روزی قطع کن ببین بهتر نمیشه واین طورز اگه مال اونا باشه مشخص میشه کدوم بهش نمیسازه