۳ پاسخ

احتمال زیاد مدفوع داره پاهاشو بگیر بالا و باهاشون بازی کن.خیلی تاثیر داره

ظاهرا همه بچه ها همینجورن پسر منم اینجوریه الان ۸۰ روزشه ولی هنوز همین حالتارو داره ولی به مرور زمان از روزای اول بهتر شده شمام یکم صبوری کنید بهتر میشه هرچی بزرگتر میشه من کولیک ایز میدادمو پدی لاک ولی خیلی دل دردشو خوب نمیکرد الان گریپمیچر میدم خارجیشو خیلی بهترش کرد البته برای بچه های زیر یک ماه نمیدن انشاالله کم کم بهتر میشه نگران نباش

مدفوع داشته کوچولوت؟