سلام خانوما ببخشيد خوردن تن ماهي ضرر داره؟؟؟

۱۰ پاسخ

اره من دکترم اصلا آدم سختگیری نیس ولی گفت تن ماهی و کلا کنسرو استفاده نکن

اره عزیزم تن ماهی اصلا خوب نیست

اره عزیزم
تو دوران بارداری خوردن غذاهای دریایی باید با مراعات بیشتری انجام بشه.
خوردن هر نوع کنسروی هم ضرر داره
چون اولا مواد نگهدارنده داره و دوما تن ماهی جیوه داره...

اره عزیزم به دلیل داشتن جیوه خیلی مضره من خودمم میخوردم ولی تازه فهمیدم اشتباه میکردم چون خدایی نکرده باعث سقط بچه میشه

سلام عزیزم..نخوری بهتره..کلا کنسرو و تن نباید بخوری

اره عزیزم تو بارداری فقط قزل الا و سالمون بخور و کلن هرچیزی که کنسروه برات ضرر داره نخوری بهتره

اره چیزای کنسرو شده خوب نیس ماهی تن‌جیوش بالاس، قزل یا سالمون بگیر درست کن خودت

اره نباید بخوری.جیوه داره. کنسرو جات کلا نخور

بله عزیزم.اصلا نخور

آره هر چیزی کنسرو شده اش خطرناکه نخوری بهتره