۴ پاسخ

از کجا میفهمی کدوم یکی هست ک تکون میخوره

طبیعیه عزیزم جاشون دیگه تنگ شده حرکت آنچنانی نمیتونن بکنن منم دوقلوهام حرکتشون کم شده خیلی الان فقط خودشونو گوله میکنن یه گوشه هرکدوم

ازکجامطمعنی ک دقیقا فقط یکیش حرکت میکنه☹️هوف فدای دوقلو بشم😍خداحفظشون کنه

عزیزم جاشون تنگ شده کمترتکون میخورن...اگه تکون داره درحد 4 تا خوبه.کمتر ازاین یا اصلا تکون نخوره نشونه خوبی نیس... پسرمنم نسبت به دخترم کمتر تکون میخوره ولی هردوشون تویه ساعت4 تا حرکتو دارن خداروشکر.