۴ پاسخ

سلام گلم دارو به بچه نده جان میفهمم چی میگی خود من که حتی پسرم نمیزاره حمام ک دستشویی برم وقتی بیداره یکسره از روی مبل میره بالا از اون میخواد خودش بندازه پایین نه خواب درست دارم نه غذا نه تفریح و بدتر از همه غذا نمی خوره و لاغر خیلی کم وزن تا میخوابه با یه صدا بیدار میشه خیلی ها این مشکل دارن من میدونی چی میگم همیشه میگم پسرم شیر بخوره غذا بخوره من پابه پای بیدارم عیبی نداره تازه من کسی ندارم اینجا کمک حالم باشه شوهرم صبح میره شب میاد من دیگه رنگ صورتم از رنگ نخود زرد تر واسه خستگی و بیخوابی کامپیوتر یه دل سیر راحت بخوابم ولی خوب مادرم دیگه و این لیاقت که خدا به ما داده

پسرمن شبا تاصبح هر ی ساعت بیدارمیشه واس خوابشم دکتر بی بی اسلیپ یا بی بی سد داد ک هیچ کدوم موثر نبود

من بی بی اسلیپ استفاده کردم زیاد تفاوتی نداشت براش

سلام برای چی میخواین از این شربت استفاده کنید؟
برای نوزادتونه که ۱۰ ماهشه؟
مگه دور ازجونش خدای نکرده مشکلی داره که شربت خواب آور میخواین بهش بدین؟
چون این شربت از۳سال به بعد استفاده میکنن توی کاتالوگش نوشته.