۱۰ پاسخ

منم ۲۹حالا صبح باید برم دکتر ولی یکی از بچه ها ۲۷میگه شیاف داده دکترش شده ۳۲

ن نگران‌نباش من ۳۳ هستم گفت مراقب باش استراحتم انجام بده خدای نکرده کمتر بشی سقط نش بچه ات

نه گلم سرکلاژه انجام دادن خیلیا اتفاقا خیالت راحته دیگ

نه عزیزم نگرانی نداره با خیالت راحت انجام بده....خیلی برات بهتره

سرکلاژ کن خیالت راحت تره

من28بودم آمپول میزنم

واسه منم ۲۷ بود سرکلاژ کردم عمل سختی نیس
واسه جنینم مشکلی پیش نمیاد

من زنعموم دوخت عزیزم هیچ مشکلی هم نداشت

حتما عمل کن وگرنه هفته بالاتر بری باید استراحت طلق بشی یا اینکه زایمان زود رس میگیری اصلا عمل سختی نی و درد نداره زیاد

نه عزیزم نگران نباش اینجا کسایی که سرکلاژ کردن من هرچی دیدم راضی بودن و خیالشون راحت بود، چون سن بارداری که بالا میره بچه وزن میگیره و استرس آدم بیشتر میشه که با سرویکس پایین خدایی نکرده اتفاقی نیفته ولی وقتی بسته باشه خیالت راحته دیگه😉