۴ پاسخ

رابط ng از داروخونه تهیه کنید به سر شیشه شیر وصل کنید بزنید به سینه که از شیشه شیر بیاد همزمان هم از سینه شیر مک بزنه.یعنی شیشه شیر رو یه جوری به گردن یا سینه بچسبونید که شیر ازش بیاد تو رابط و وارد دهن نی نی بشه هم سینتون رو میمکه هم شیر میخوره.یا قطره چکون از کنار سینه پر شیر کنید تو دهنش بریزید سخته اما یه راه حله

وای دقیقا عین پسر من این مشکل منم هس دکتر گفت باشیر خودت سیر نمیشه شیر خشک بده تا دو هفته پیش پسرم قشنگ باشیشه میخورد ولی یهو دیگه نخورد هرکارش میکنم یا جیغ میزنه اگه شیشه بدم یا مک نمیزنه زرنگ تراز منه از خودمم خیلی شیر کم میخوره و وزن نمیگیره

شیشه رابط دار بگیر میخوره

برعکس پسر من.حالا چسبیده ب شیشه.سینه نمیگیره