۵ پاسخ

چرا طفلی رو بی‌خواب می کنی آخه بذار بخوابه فقط حواست باشه راه نفسش باز بمونه

سلام پسرمنم ازدوماهگی دوس داره روشکم بخابه البته فک.کنم اونجوری شکمش اروم میشه میخابه.

عزیزم مدل خوابیدنش اینطوریه اینطوری راحت تر می خوابه اشکال نداره بذار بخوابه ولی خودت حواست بهش باشه یعنی هر از گاهی بلند شدن نفس هاش رو چک کن

سلام پسرمنم اینطوری میخوابم .خیلی هم راحت میخوابه اون موقع

دختر منم اینکار رو میکنه؛ شبا این مشکل رو دارم؛ فقط رو شکم میخابه!وقتی نمیتونه خوب بخابه گریه میکنه؛ دیگه دورش بالش میزارم که نتونه تکون بخوره