سلام برای یبوست بچه ۹ماهه چه باید کرد🙏

۷ پاسخ

آلو بخارا و روغن زیتون معجزه میکنه

خاکشیر تو اب حل کن دوتا قطره چکان بده بخوره زودی خوب میشه یک روز درمیون بده تا خوب که شد قطع کن

کره روغن زیتون هلو آلو زردآلو انجیر خوبه عزیزم شکموراه مینداره

کره بریز نو غذاش یا روغن زیتون
میتونی یه تیکه کره هم بذاری تو پشتش تا موقع دفع اذیت نشه

خاکشیر خوب بشور سه چهار بار بعد بریز تو شیشه شیرش با اب قاطی کن بده بخوره خیلی عالیه و بی ضرره من همیشه به دخترم میدم

صب ک از خواب پا میشه کمی بهش اب ولرم بده یا اب انجیر اب رو اتیشه

روغن زیتون به غذاش اضافه کن
من خودم به شخصه با دادن پودر جوانه ماش و گندم یبوست دخترم خوب شد