۵ پاسخ

چیزی نیست عزیزم یکم صبور باش بعد ۴۰ روزگی خوب میشه. قوی باش تو میتونی

من دخترم از ۳ روزگی اینجوری میشد بردم دکتر.قطره دایمتین داد .هر۸ ساعت ۵ قطره خداروشکر انموقعها اروم شد.

از یک ماهگی به بعد میتونی گریپ میکچرو گل گریپ بدی الان نمیشه

شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده آرومش میکنه دور نافشم باانگشتت ماساژ بده خوب میشه

عزیزم نگران نباش دختر منم همینطور بود دکترش گفت بعضیا تا چهل روزگی اینجورن بعضیا تا سه ماهگی دختر من چهل روزش که شد خداروشکر خوب شد اروم شد خوابشم تنظیم شد دلدرد دل پیچه ونفخشم خوب شد خداروشکر ..دیگه باید تحمل کنی عزیزم

شربت نفخ بگیر بهش بده.برا زیریکماه گل گریپ خوبه.بعدک بزرگترشد دیدی جواب نمیده گریپ میکسچر بگیر.