۱۳ پاسخ

روش خیار یا ماست خیار بذار سریع میره

چرابچرویه دکترنمیبره بگوحتماببرسه روزه اینجوریه چه دلی داره هنوزنبرده

خب چرا بچه رو نمیبره دکتر

شاید خطرناک باشه بگید حتما ببره دکتر بچه 12 ساله که ماسک هم میتونه بزنه

عزیز من کهیر چیزی نیس ک ما براش دارو تجویز کنیم بچه کلی داره زجر میکشه دکتر باید ببینه

شايد كاوازاكي باشه.

من شوهرم یه مدت به یه قرص حساسیت داشت تا میخورد اون قرصو بدنش اینجوری میشد،احتمالا حساسیت داشته به چیزی ولی حتما ببره دکتر

اینو حتتتما ببره دکتر. ممکنه ویروسی باشه.
حتما ک حساسیت نیست...

یه درصداحتمال بده...

اخه طفلی حتما ببره دکتر

پسر من چند هفته پیش اینطوری شده بود، بردمش دکتر ، البته اول یه جا بردم دو روز پشت سر هم آمپول داد و یه شربت و پمادم داد ولی میرفتو بر میگشت ۲ روز بعدش بردم یه جای دیگه یه آمپول زد اومدم خ نه خوب شد شربت و پمادم داد
حتما ببردش دکتر متخصص اطفال خوب

عزیرم ببره ی دکتر خوب ببینه

ای بابا حتما ی دکتر ببره بیخیال نباشه لطفا

من ی بار اینجوری شدم بدنش ب ی چیزی واکنش نشون داده ببرش دکتر امپول میزنه خوب میشه

وای خدا یا چه بد شد الهی بگردم طفلی میسوزه رداش؟