۶ پاسخ

هر دکتری رفتم همه فهمیدن درشته ولی بیمارستان قبول نمیکرد تو سونوگرافیم وزنو خیلی پایین میزد از وقتی زایمان کردم یه روز خوب نداشتم همش مشکل برام پیش میاد حالم از هر چی بارداری بهم میخوره

اخه من نمیدونم دکترا وقتی میبینن بچه درشته چرا مادرو اذیت میدن این موردا باید سزارین بشه 😒

گلم عسل بمال شب تا صبح حله .چند شب ادامه بده .منم یکی از بخیه هام عفونت کرده بود بهم پماد دادن یه هفته زدم اصلا تاثیری ندتشت .مامانم گفت عسل بزنم در عرض یه هفته اوکی شد ..عنبرنسا هم خوبه

عزیزم عنبر نسا دود بده عالیه منم مثل شما بودم عنبر نسا دودبده عالیه عفونتت رو خشک میکنه

دخترم چهارکیلو صد

بچتون چند کیلو بود؟؟