۷ پاسخ

بستگی داره چه شیری بهش بسازه.من ببلاک میدم.روزی دو سه بار هر بار ۹۰ تا ۱۲۰ تا

روزی ۳۰۰ سی سی یعنی ۱۰ پیمانه ب گفته ی پزشک دخترم

عزیزم بالای یک سال میتونی بهش شیر کامل بدی (شیر گاو) چون تحقیقی کردم شیر خشک ها دیگه جواب نمیده فقط جنبه کمکی داری ولی شیر گاو مقوی تره و ستخوان سازه

من اپتامیل میدم روزا دوبار میدم هر بار ۱۵۰ سی سی. شبا موقع خواب ۱۸۰ سی سی .

من 120 تا روز .120 تا هم موقع خواب شب

ما اپتامیل میدم پنج پیمانه صبح پنج تا پنج تا هم. موقع خواب بچه شما راه میره

حتما پزشک باید بگه که چه شیری بدی سر تود نده .هر چی میلشه باید بخوره اول غذا بعد شیر