۸ پاسخ

تازگیا یه نوع ورزش و ماساژ انجام میدن نی نی میچرخه

سلام عزیزم من نی نیم هفته ۳۴بریچ بوددکتر گفت میچرخه ۳۸هفته سونو دادم نچرخید شنبه سزارین اجباری شدم ولی خوب خیلیا بچشون میچرخه هر چه صلاحته همون بشه گلم

سلام عزیزم
میچرخه برا منم 36هفته چرخید...
دکترم گفت پیاده روی و چهار دست پا رفتن تو خونه برا سفالیک شدن

نترس. . ترس سزارین از طبیعی کمتره خیالت تخت

میچرخه باز بچه من بریچ بود الان سفالیکه

عزیزم تا36هفته میچرخه،نی نی منم تا30هفته که سونو دادم بریچ بود،ولی36هفته که دادم سفالیک شده بود

منم بچم بریچه😫دنبال یه راهم بچرخه

میشه سفالیک بچرخه بریچ بشه؟؟ من از خدامه بریچ بشه سز بشم