۹ پاسخ

از ساعت ۸ تا اخرای شب ۳ لیتر آب میخورم

قبلن خیلی میخوردم ولی تازگیا ترش میکنم آب و غذاها آبکی میخورم

من میانگین روزانه 3لیتر

منم خیلی کم میخورم یه بطری دارم ۳ لیوان ظرفیت داره بحز اون یکی دو لیوان دیگه هم میخورم ولی اگر بتونیم زیاد بخوریم خیلی خوبه

من زیاد تشنم میشه دست خودم نی میخورم لز اونورم زیاد میرم دستشویی البته قندم ندارم

من ۱۰-۱۲ تا مجبوری میخورم🥴🥴

من ی شیشه اب میذارم جلو دستم. هر چند دقیقه یک بار ی قلپ میخورم. کم کم عادت میکنین

زیاد شاید ۱۲ تا ۱۵ لیوان کلا تو دستشویی زندگی میکنم🙈🤣🤣

وای من هی اب میخورم هی میرم دستشویی فکر کنم تا شب سی چهل بار تکرار میشه