۷ پاسخ

ببین گلی برو حموم با کمک شوهرت ببر.بشین ی حوله بنداز روپات بچه رو دمربخوابون روپات. بدنشوبشورشوهرت آب بریزه .بد رو دستت بگیرش نیمه نشسته دستتواززیرشکمش بیار سرش آب بریزید حواست ب گوشش باشه اب نره قبلش چرب کن.شامپو و دوباره آب همین.میتونی صاف بگیری سرشوشستنی سرش ب سمت عقب ب پایین باشه آب رو صورتش نیاد

عزیزم اسان شور یا تور حمام سوی بی بی بگیر من دارم خیلی راحت میشه تنها برد حمام

سلام عزیزم اصلا ترس نداره
لباس بپوش رو زمین بشین
اب ولرم هم تو یه لگن اماده کن
نی نیت رو هم بزار رو پات اول کمرش رو بشور بعد سرش رو بعد هم شکمش
لیفشو با شامپوش کفی کن

تنهامیتونی ازتور آسان شور استفاده کنی وگرنه اونجوری سختت میشه عزیزم اگه باشوهرت حمومش میدین یاخودت یاشوهرت پاهاتونو میذارین توی تشت بعدبچه رو روپاهاتون به حالت نشسته نگه میدارین اون یکی هم حمومش میده.من وشوهرم دخترمو اینجوری حموم میدیم اول بدنشو میشوریم آخرهم سرش که گریه نکنه.باهاش هم بازی میکنیم خیلی کیف میکنه

سلام عزیزم برو بشین داخل حمام بچه رو زیر بغلشو برعکس بگیر یعنی سینش روی دستت باشه جوری که به قفسه سینش فشار وارد نشه زیرش هم لگن میذاری با یه دست دیگه کمرشو سرشو هرجاشو میتونی بشور
باهمون دستم باید کاسه کاسه اب بریزی

سلام عزیزم
رو پاهات بخوابونش بدنش شامپو بزن بعد روشکم رو دستت بخوابونش پشتش شامپو بزن دوباره بخوابونش رو پاهات سرش بشور

کف حمام رو یه چیز نرم پهن کن رو پاتم یه چیزی پهن کن تا خیالت راحت باشه و کوچولوتو بنداز رو دستت و دستد رو پات و بشورش