۸ پاسخ

منم شکم دارم ولی باکرونا اصلاازخونه نمیرم بیرون.بیشترچاق شدم.

دوستانی که تمایل به لاغری دارن با هزینه خیلی کم میتونین لاغربشین من خودم از یه خانومی که دکتر تغذیه میره رژیم گرفتم اما نمیتونم بهتون بدم چون راضی نیست من ماهی سی تومن میدم ولی تو دوماه ۸کیلو کم کردم خواستین بیاین شمارش بدم بهتون

نون برنج ماکارانی
اینارو کم کنی لاغر میشی
دراز نشست عالیه
من خودمم رژیمم الان ۱ ماهی هست ۸ کیلو کم کردم
البته تو خونه تردمیل میرم ورزش شکم

عزیزم غفط با پیاده روی نمیشه.برا لاغر شدن شکم باید برنج و نون و خیلیی خیلییی کم بخورین

من از ۱۵ اسفند رژیم گرفتم تا الان ۱۵ کیلو کم کردم

بله گلم پیاده رویم خوبه روزی حداقل ۸لیوان اب و سعی کن قبل غذا اب بخوری ن بعد غذا رژیم غذایی رو رعایت کن باذشیر خوردن نی نی وزن شمام پایین میاد

رژیم بگیر. من دخترم داره ۹ ماهش میشه و شیر خشک میخوره. رژیم گرفتم و تا الان ۱۵ کیلو کم کردم
۱۰ کیلو دیگه کم کنم اکی میشم
رژیم لیمومی بگیر. حتی رژیم شیردهی هم داره

پیاده روی خوبه دراز نشست شکمواب میکنه