۱۸ پاسخ

کالاندولا خیلی خوبه .زود خوب میکنه

پوشکو عوض کنید شاید نمیفته حساسیت میده پماد کالاندولا هم خوبه پسر منم اینجوری شد پریما گرفتم درست شد

عزیزم برو کرم کبد ماهی آردن بزن عالیه

این کرمش فوق العادست

شاید به پوشکش حساسیت داده
سودو کرم بر بزن سریع خوب میشه

این که باز بزاری وهوا بخوره ازهمه بهتره زود خوب میشه الکی هم پول به پمادو اینا نده چون هوا گرم خیلی زود پاهاشون میسوزه

پودر بچه بزن پودرهای تالک آب رو آتیش وسعی هروقت پوشک شو عوض میکنی بازش بزاری تا هوا بخوره ازهمه بهتره . ونگران نباش پسر منم همین طوری میشه ولی در طول روز چند باز باز میزارم جلوگیری میکنه

بعد تا اسید معدش کم نشه هر چقدرم پماد بزنی خوب نمی شه بازم تشدید می شه یه دکتر ببرش مطمعن شو از معدش نیست اگه خالت نوشخوار داره یه چیزی میاد تو دهنش هی می خواد قورتش بده یا پنیر بالا میاره زیاد رفلاکس داره شاید رفلاکسش پنهان باشه ولی یکی از راههای تشخیص از قرمزیه مقعد بچست

عزیزم علت اینکه مقعد بچتون اینجوری شده اگه شدید امکان داره به خاطر اینکه معدش اسیدی هستش باعث می شه که وقتی مدفوع می کنه اون اسید بدنشو می سوزونه دختر منم اینجوری بود بردم دکتر گفت به خاطر اسید معدش رفلاکس پنهان داشت الان امپرازول می خوره خیلی خوب شد بعد پماد کالاندولا بزن زینک پوست بچرو زیاد بزنی خشک می کنه

کالاندولا خیلی خوبه.وازلین کودک فیروز هم خوبه.

شايد به پوشك حساسيت داره
سودو كرم بزنيد
زود خوب ميشه

پماد ان ان از همه چی بهتره

دخترمنم اینطور بود دکترگفت بعد ازهربار بازکردن پوشکش، با آب خالی بشورش و بعد بذار خوب خشک شه و پماد زینک هم استفاده کن.بهتر شده الان

پماد كالاندولا
مطمئني كه پوشك حساسيت نداره؟!

وازلین بزن عزیزم خوب میشه

پسرمنم اینطوری بود پناد ریکاو بزن عالیه روزی ۳باربشور و پماد بزن

من کالاندولا زدم مای بیبیش کردم خوب شد

سلام ببخشید قبلا پرسیده بود درمورد سوختگی اطراف مقعد؟برای پسرتون خوب شد؟چی استفاده کردین؟برای پسرمنم اینجورشده