۳ پاسخ

انشالله چیزی نمیشه عزیزم منم خودم لکه داشتم تا ۹هفته شیاف بخر شب از نقعد استفاده کن استراحت کن انشاله هیچی نمیشه خیر یه ایت الکرسی بخون فوت کن شکمت

نگران نباش عزیزم من یه روز به خونریزی هم افتادم ولی خداروشکر اتفاقی نیافتاد.
پس بخاطر لکه اونم قهوه ای غصه نخور دوستم.
شکر خدا قلبش که تشکیل شده فقط شیاف استفاده کن و استراحت کن قشنگ هیچ کاری نکن چند روز برطرف میشه عزبزم.خودتو اصلا نگران نکن توکلت بخدا باشه😘❤

سلام خدا را شکر الحمدلله،باز باید بری دکترت واست شیاف بنویسه استراحت کن گوشیم کمتر بگیر دستت ،خدا نگه ش داره واست گل بانو