۶ پاسخ

تلاش کن دختر بهترین تغذیه و داری از بچت محروم میکنی با تلاشت مطمئن باش میگیره

عیبی نداره تنبل شده مثل پسرهای من چون شیشه شیر مکیدنش خیلی راحتتر هست بهار سر شیشه شیر ش رو تنگ تر انتخاب کنی که مکیدنش سخت باشه بیاد سمت سینه

سعی کن بخوره، تو خواب هم نمیخوره؟ میخوای اولش یکم سر سینت آب قند بمال، قبلش سر سینه هاتو بشور حتما، سعی کن بخوره، سیر و پیاز هم نخور

قنداق کن وقتی شیرمیدی میگیره

از شیرخشک ۱ قطره بریز رو سینت بذار دهنش بعد فشار بده شیر بره تو دهنش نذار از دهنش دربیاد ایشاالله که بگیره حیف شیر مادر یک قطره ام باشه از شیرخشک بهتره

نياز نيست كاري كني سوتين سفت ببند خودش خشك ميشه ١ ماه بيشتر طول ميكشه منم همينطور شدم