۴ پاسخ

منم شیشه چیکو و اونت خریدم خیلی شیر میاد بیرون طوری که چندین بار نزدیک بوده خفه بشه
سر شیشه بدون سوراخ هم گیرم نیومد
فعلا از این معمولی ها خریدم از پنبه ریز
خیلی بهتره
اون شیشه ها رو گذاشتم برا وقتی که بزرگتر شد
شما هم همینکار رو بکن

باید بری سر شیرشیشه که سوراخ نداره بخری
و خودت با سوزن سوراخش کنی
اونم دو بار بزن رو سر شیشه تا سوراخ بسه بیشتر نزنی که سوراخش زیاد میشه باز خراب میسه
سعی کنی زودی عوض کنی
چون این سر شیشه ها ب بپه های بززگه ک راحت میخورن

شیشه شیر دختر منم اونت زیاد میاد سرشیششم عوض کردم ۱ خریدم بازم میپرید گلوش.صفر هم نداشت که بخرم.بچتو تو بغلت نشسته کن و شیرو کنترل کن یعنی کج کن که کم بیاد تو سر شیشش.بعد یکماهگی دیگه بچه عادت میکنه و کمتر میپره گلوش .خوابیده شیشه شیر نده

سر شیر با سوراخ تنگ تر بگیر شیر کند تر بره پایین