۶ پاسخ

پسر منم همینجوری بود شیرم سبک بود دکتر بهم رژیم شیردهی داد. شیره انگور و بادوم و کنجد یا ارده. ماهیچه. جیگر. سیرابی. روغن محلی. رو تو غذاهات بخور شیر مقوی میشه. کلا گرمی خوبه واس هدقوت شیر... بعد که شیرت مقوی بشه بچه زودتر سیر میشه و بیشتر میخوابا و خوب وزن میگیره

سلام.شیرتون کم چربه ومقوی نیس.دخترمنم همینجوری بودبه تغذیه خودم رسیدم وشبازود خوابوندمش ونصف شب بهش شیردادم داره کم کم تپل میشه

منم پسرم وزن نمیگیره... خیلی حرص میخورم.. نمیدونم چیکار کنم

چند کیلو هستش؟؟؟
چند وقتش؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام تو خواب شیرش میدی وقتایی ک خوابش زیاده چن ساعته؟اشتهاش چطوره؟؟

خودت غذاهای مقوی بیشتربخور.اگه وزنش خوبه ایراد نداره