۵ پاسخ

وقتی ۶ ماهش توم شه میتونی غذای کمکی بهش بدی و شیر خشک و روزا قطع
کنی فقط اگه شبا احساس کردی از شیر خودت سیر نمشه یه شیشه شیر بهش بده

عزيزم الان انقدر مواد غذايي و دارو گرون شده كه شير خشك بدي كنار شير خودت به صرفه تره
دكتر ميگفت هفته اي يكي دو وعده ماهي گوشت گوسفند مرغ ....
يه دلستر ميخري ٤ هزار تومن والا كه زندگي سخت شده
من امشب ٤ قوطي شير خشك خريدم ١٢٠ تومن براي يكماهش شير خودمم ميدم
چون پسرم نارس بود دكتر گفت شير خشك رو بايد بخوره
٢ كيلو بود الان خداروشكر وزنش موقعه واكسن دو ماهگي شد ٤٩٠٠

سلام دلستر زیاد بخور ینی واقعا زیاد میکنه شیرو من خودم امتحان کردم دکتر میگف هم بچه رو قوی میکنه هم شیرو زیاد میکنه

قرص شیر افزا از داروخونه بگیر بخور مایعات خیلی بخور غذاهای مقوی بخور حتما میاد ولی قرصه ب تنهایی جواب نمیده باید غذا خوب بخوری قرصه باعث میشه بیشتر شه برا من ک خیبی خوب بود کم بود خشک شه شیرم ولی برگشت خداروشکر

وزنش چقده مگه ؟