۶ پاسخ

باروغن زیتون سینرو چرب کن نوکشو بکشه بیرون وباسرنگ ده سیسی سرشو ببره وبرعکسش کنه نوک سینروبکشه بیرون مرتب اینکاروبکنه تانوکش دربیاد چند بارم ک بچه بخوره نوکش درمیاد سرسینشو نازک کنه بده بچش روغن زیتون بزنه ک سرسینش زخم نشه هروقت خاست بچشو شیربده بشوره سینشو

میتونه از شیر دوش استفاده کنه وقتی نوک سینه بیرون اومد به بچه شیر بده

عزیزم ازرابط سینه استفاده کنه،راحت

قدمش مبارک باشه
عزیزم یه مقدار یخ بذاره سر نوک سینه
یا
زیر دوش اب گرم قشنگ ماساژ بده یه مقدار هی نوک سینشو بکشه بیرون

اول عزیزم با شیرشو یکم سر سینشو بگو و ماساژ بده با دستش بکشه تا سرش بیاد بیرون بعد بذاره تو دهن بچه

رابط سینه استفاده کنه عزیزم داروخونه ها دارن