۵ پاسخ

نه عزیزم منم به پسرم هردو میدم اگه یبوست داشت با مشورت دکتر باید شیرخشکتو عوض کنی وگرنه مشکلی نیس

سلام عزیزم. مشکلی نداره. پسر منم هر دو رو میخوره. فقط دکترش گفت مراقب باش به شیرخشک عادت نکنه بعدا شیرخودتو نخوره. تو خواب بهش بده و وقتی مجبوری. چون شیرخشک شیرین تر از شیر مادره، بعضی بچه هاترجیحش میدن.
درباره مدفوع، هر چی بچه شیر خشک بیشتر بخوره دفعش بیشتره. شیر مادر تقریبا کامل جذب بدن میشه و هضمشم راحت تره.

سلام عزیزم
نه مشکلی نداره راحت باش

سلام ن عزیزم منم هر دورا میدم اصلا مشکلی نیست

ن۸۰ درصد دوتا شیر میدیم عزیزم.