۸ پاسخ

سلام من استفاده کردم خوبه ژل دنتی کید باریج ولی برا خارشش آبلیمو طبیعی گاهی می مالم اونم خوبه ،با روغن زیتون میتونی ماساژ بدی،

من همه ژلارو امتحان كردم همشون تا يه تايم كمي اثر ميكنه مثلا نيم ساعت تا ١ ساعت اما از همه بهتر شربت ديلن هيدرامينه سريع آروم ميكنه

آره من استفاده کردم برا پسرم اسمش بیبی دنت هست خیلی تاثیر داره

زل گیاهیم اگه میخوای استفاده کنی بگیرحتما

نه میگن خوب نیست دکتربهم گفت اصلا نخراستفاده نکن فقط باکمی قطره استامنوفن لثشو ماساژ بده

اره بدک نیس یکمی اروم تر میکنه ولی اثرش زودگذره

من ژل استفاده کردم خوب بود ولی یکی بهم گفت پیازچه هم خوبه

سلام دکتر به پسرم داده ولی تاثیری نداره