۸ پاسخ

سلام عزیزم برای جای ختنه پماد جنتکس بزن فقط حواست باشه به مجاریه ادرارش نخوره میگیره خدایی نکرده
برای واکسن هم یک ساعت قبلش استا بده دوبرابر وزنش بعد از واکسن هم ۲۴ساعت اول کمپرس یخ ۲۴دوم کمپرس گرم بزار هیچ‌چیزی به جای واکسن نمال مراقب باش دست نخوره میکروب بشه فقط ۲۴اول هر ۴ساعت استا بده ۲۴ساعت دوم هر ۶ساعت بده ایشالا که همه وی خوب پیش بره

من سنتي بود ختنه پسرم پوشاك يك سايز بزرگتر ميذاشتم و انگشت هاي دستكش پلاستيكي رو بريدم پماد پر ميكردم داخلش و ميذاشتم رو الت بچه دو روزه خوووب شد.واسه واكسنم از قبل بهش استا ميدادم و كمپرس سرد روز ارل و روز دوم كمپرس گرم استا هم سر موقع

مرسی واسه راهنمایی این مامانای عزیز

من سنتی ختنه کردم.شنیدم حلقه خوب نیس میگن در اینده برای رابطه جنسیش مشکل پیش میاد باحلقه

برای ختنش دکتر خودش بهتون پماد میده بزنید.قطره استامینوفن هم دکتر میده هر ۴ ساعت یبار بدین.واکسنشم هر۴ ساعت ی بار استامینوفن دو برابر وزنش بدین فقط سر ساعت.روز اول کمپرس سرد.روز بعد گرم کنید محل واکسنو.تبشم مرتب چک کنید ۳۸ شد پاشویش کنیدسریع خوب میشه نگران نباش.بیقراریش روز اوله

ختنه كه كردي پوشاك يه سايز بزرگ تر بگيرين بهش پماد ميدن داخل حلقه بماليد هر ٨ ساعت هم استا ميوفت بدين يه روز تا فردا بي قراريش خوب ميشه قطع كنيد، من ٢ روز پيش ختنه كردم پسرمو ٤٨ ساعت هم اب نخوره. پوشاك هم شل ببندين
واكسن هم هر ٦ ساعت استاميوفن بدين سر ساعت بدين تب نميكنه، روز اول كمپرس سرد روز دوم گرم بزارين، شير خشك هم من ابتاميل ميدم

سلام پوشکش رو خیلی سفت نبندید پمادی که دکتر میده رو حتما براش استفاده کنید بعد از ۱۰ روز اگه حلقه اش نیفتاد روغن محلی رو ولرم کنید یکم روش بریزید من بعد از ۲ روز استفاده برای پسرم حلقه اش افتاد
بعد از واکسن بهش استا بده روز اول بعد از هر ۴ ساعت روز دوم هر ۶ ساعت اگه تب کرد پاشویه انجام بده روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم

میخای بچه رو بکشیش ختنه که کنی حداقل 7 روز طول میکشه ک خوب شه از پسرم 10 روز طول کشید بعدش سریع نری واکسنشو بزنی گناه داره بچه بعد ختنه دو هفته صبر کن یا اگ واکسن دارع اول واکسن بعد ختنه
واسه جای واکسن کمپرس سرد میذاری در 24 ساعت هر یک ساعت یک ربع میذاری واسش و استامینوفن 4 ساعت یکبار تا دو روز کامل
ختنه ک کردیش غذای نفاخ نخور ک تازه دلشم درد بیادا
نه میتونی مای بیبیش کنی ولی بیشتر بازش بذاری بهتر