۱۰ پاسخ

سلام عزیزم من هفته ۲۵ رفتم هزینه‌ش ۴۰۰ شد. فکر نکنم موقع زایمان گیر بدن
برای سلامت جنین هست اگه واجب باشه دکترت میگه برو

من ۲۴ هفته رفتم...۴۰۰ نگار آزما میدان شهدا

سلام عزیزم من برا بارداری اولم رفتم و قلبش مشکل داشت متاسفانه و سقط کردم و برای بارداری دومم رفتم خداروشکر سالمه من هفته ۱۸ رفتم .واجب نیست ولی اگ دیر تر کسی بره دور از جون اگ مشکل داشته باشه مجوز سفط نمیدن .هزینه ش هم ۴۰۰

بله من توهفته بیست ونهم رفتم هزینشم 65تومن شد.کلینیک فوق تخصصی طوبی توساری که دولتیه.جاهای خصوصی نداشتن.البته دکترکه داشت اکو میکرد گف باید توهفته 18میومدی نه الان.

من ۱۸ هفته رفتم ۴۰۰ شد هزینه اش خصوصی

سلام عزیزم اجبار نیست که...مگر اینکه تو سونوها ضربان قلب بچه خوب نباشه بعد میفرستن اکو قلب

هفته ۱۸ رفتم‌واسه خاطر جمعی خودم وگرنه واجب نیس ۴۵۰ تومن شد

اجبار نی رفتنش یه سری دکترا برای محکم کاری میگن برید یه سریا اگه توو انومالی مشکلی باشه می فرستن.من پیش خانم دکتر تفرشی توی شیخ بهایی رفتم و راضی بودم هزینه‌ش هم ۴۵۰ شد

من ک نرفتم نگفتن برو

سلام عزیزم من هفته ۲۰ رفتم ۳۵۰ هزار تومن مطب دکتر قلب کودکان رفتم اجبار نیست ولی واسه اینکه اطمینان بیشتر پیداشه بعضی دکترا میگن برین