۳ پاسخ

این نوزادان در زمره نوزادان یا شنوایی زیاد طبقه بندی میشن کاردرمانکرها با بازی این مورد رفع می‌کنند، باید به مشاور رجوع کنید با یک دوره درمان میشه و راحت میشین

پسر منم همینجوریه چون ماشاءالله هوشیار شدند متوجه اطرافشونند و ی جور کنجکاوی میشه گفت کاریش نمیشه کرد مگر اینکه حسابی وقت بزاری و باهاشون بازی کنیم و شب موقع خواب باهاشون حرف نزنیم و خونه هم تاریک باشه و سیرشون کردو تا ب حال خودشون بخوابند

دختر منم همین طوره تازه دو سه روز که سینه مو هم تو بیداری نمیگیره 😭😭😭فکر کنم خوب نشن همین طورین باید عادت کنیم