۹ پاسخ

عزیزم دکتر میگفت که شیر خشک ها از نظر وزن گیری یکی هستن اگه بچه بسازه وزن گیریش خوبه

فقط سوپرا و نان

نان بدید عزیزم من ببلاک میدادم برای اینکه اسهال میاورد دکتر پسرم شیر خشکشو عوض کرد نان داد بهتر شده خداروشکر اونطوری میخورد بعد اسهال میکرد وزن نمیگرفت اصلا

من به دخترم نان میدم بهش میسازه از نظره کار کردن شکمش ولی کلا کم شیر میخوره و کلا شیرخشکیه میخواستم واسه وزن دهیش به پیشنهاد دکتر سوپرامیل بدم اما چند روز دادم شکمش سفت شد و اذیت میشد دوباره نان دادن

سلام نان بهتره عزیزم

من بیومیل دادم راضی نبودم سوپرامیل میدم عالیه

بیومیل عالیه چربه بچه سری وزن میگیره خیلی خوبه بچه وزن الکی نمیگیره خواهر زاده من بیومیل استفاده میکنه راضیه ولی نان چرب نیست زیاد

سلام عزیزم نان وزن گیر

بستگی دارد کدوم به بچه ات بسازه گلم