۸ پاسخ

میتونی بری دکتر یه آزمایش ازت میگیره مشخص میشه ک کیسه آبت درچ وضعیتی من حاملگی قبلم انجام دادم

نشت کیسه آب مثل آب روون و بی رنگ با ترشح خیلی تفاوت داره عزیزم

ترشح عزیزم تو بارداری زیاده و طبیعیه نشت کیسه ابم از دیابت بارداری یا عفونت بوجود میاد والکی نیست و خیلی خیلی گرمه جوری ک قشنگ گرماشو حس میکنی نگران نباش

هروقت کیسه آب پاره باشه یا نشت کنه ازت آب گرم مثه ادرار خارج میشه ک با ادرار اشتباه میگیری و کل لباس زیرت خیس میشه ک میزنه بیرون

کیسه اب دقیقا مثل اب هست و گرم
معمولا با پوشک مشخص میشه میگن پوشک بذار راه برو ببین چقدر خیس میشه که معمولا تخصص میخاد
ولی اگه کار سنگین نکنی تو سن بارداری شما کیسه اب سوراخ نمیشه

نترس عزیزم طبیعی

کیسه آب نشت نمیکنه یهو منفجرمیشه چ نشتی اخه 🤣ترشحه ک تو حاملگی طبیعیه

خیلی مواظب باش کیسه آب هر لحظه ممکنه پاره بشه من سر بچه قبلیم ۲۵ هفته کیسه آبم سوراخ شد و بعد ده روز از دستش دادم.
ولی اگه شما با ترشح میاد نگران نباش ترشح تو این هفته زیاده