۴ پاسخ

سلام عزيزم شير خشك بخشي از ويتامين هاست اما شير مادر سرشار از پروتئن كلسيم و تمام ويتامين ها ك باعث پيشگيري خيلي از بيماريها در بزرگساليت اما شير خشك خير

معمولا تا ی ساعت باید بش بدی ، ولی شما خودت باید بدونی همون قد ک بچت شیر میخوره درس کنی

شیرخشک تو محیط تا نیم ساعت بعضیا تا یک ساعت روی قوطی شیرخشک نوشته ولی من تا ی ربع بیشتر بمونه بهش نمیدم دیگه

سلام قوطی شیر خشک چه باز شده و چه باز نشده در دمای اتاق نگهداری باید کرد ...و شیر خشکی هم که درست کردین نهایتا تا یک ساعات میشه نگه داشت ..ولی کمتر باشه بهتره چون ربع ساعت اول بچه مزه ی شیر رو بیشتر دوست داره چون تازه تره...بعد از باز کردن قوطی نهایتا تا چهار هفته باید استفاده کرد