۶ پاسخ

نده شیشه فعلا تا دوباره بگیره
گریه میکنه و گرسنه میشه ولی مجبور میشه بالاخره.یکم سر سینتو شیرین کن ببین چطوره.تو دوقتی دیدی نمیگیره نباید تو این دو روز هم شیر خشک میدادی .الان عادت کرده .میدونه بهش شیشه میدی

بزارخوب گشنه بشه مجبورمیشع بخوره هیچی دیگ نده تاگشنش بشه

اب قند بزن نوک سینت،راه برو بده،صدای سشوار هم خوبه باعث بگیره

دختر منم اينجوري بود از وقتي كه به دنيا اومد به سختي شير ميخورد وقتايي كه خواب بود بهش شير ميدادم ولي از ٦ماهگي ديگ لب نزد

دختر منم اینجوری شده هر کاری میکنم سینمو نمیگیره اینجا بهم گفتن دیگه سینتو نمیگیره البته هنوزم نگرفته مجبوری سینمو میدوشم با شیشه میدم بهش سینه خودمو می ذارم تو دهنش اوغ میزنه.....خیلی نگرانم چون شیرم داره کم میشه😔😔😔

گشنش میشه گریه میکنه ولی نمیخوره 😣