۶ پاسخ

خانم برید داروخانه و قطره شیرافزا بگیرین و استفاده کنین سعی کنید مایعات زیاد بخورین بدون شک شیرتون زیاد میشه

چند مدل سرشیشه مختلف امتحان کنید بالاخره یکیشو میگیره. من اینکارو کردم.

توروخدا هر راه کاری پیدا کردی به منم بگو پسرمن نه با قطره چکون نه باقاشق نه باشیشه شیر نه توخواب نه بیدارنمیخوره چهار تا شیرخشک هم عوض کردم بازم نمی‌خورم.. لطفاً

سلام بافطره چکون بدید.یاشیشه شیر لیدی میل بگیرید که پستونکش شبیه نوک سینه هست

مارک شیر خشک رو عوض کن .شاید اون طعم شیر رو دیگه دوست نداره

با قطره چکون بهش بده یا با سرنگ