۸ پاسخ

من ۵ هفته رفتم نه ساک بود نه چیزی ولی بعد ۸ هفته رفتم هم جنین بود و هم قلبش میزد 😊😊😊 طبیعیه نگران نباشید بعد دو هفته برید یلبشم میزنه

عزیزم من ۶ هفته و ۴ روز رفتم جنین نبود دوهفته بعد رفتم قلبش میزد نگران نباش استرس هم نداشته باش

عزیزم همه‌ی ما فقط تجربه داریم ولی بری پیش دکتر بهتره اون تشخیص بهتری میده گلم

اره منم هفت هفته ساک بود ولی جنین و ندیدن هشت هفته ام تموم شد رفتم هم جنین بود هم قلبش

منم دو هفته پیش رفتم کلا ساک هم نبود دکترم گفت دو هفته بعد بیا 🤦‍♀️ مشکلی نیس نگران نباشید انشالله تا یه هفته دیده میشه

من ۵هفته رفتم هیچی دیده نشد ۶ هفته رفتم واژینال جنین دیده شد

نه عزیزم عادی نیست باید یه چیزایی دیده بشه تو سونو

بله نگران نباشید زود رفتید باید ۸ هفته میرفتید