۷ پاسخ

من پسرم دو ماه و نیمشه، دکتر واسش تجویز کرد. به خاطر وزن کمش موقع تولد، باید زودتر آهن مصرف کنه.
من سیدرال بهش میدم، با اینکه قیمتش یه مقدار بالاست ولی عالیه. مزه خیلی خوبی داره، و واسه بچه هایی که دندون دارن، دندون رو سیاه نمیکنه

پایان شش ماهگی قطره لیپوزوفر و سیدرال سیاه نمیکنه.لیموزوفر حدود ۴۵ و سیدرال ۷۷ هزار

قطره های بهداشت مزه اهن میده بچه نمیخوره ولی لیپوزوفر مزه کاکائو و سیدرال مزه وانیل میده

از 6ماهگی میدن بهداشت میده اما بعصیا واسه اینکه دندون سیاه نشه از بیرون خارجی تهیه میکنن دخترعموم سیدرال استفاده میکنه راضیه

از شش ماه ولي بعضيا دكتر زودتر تجويز ميكنه من فرامكس ميدم مزش عالي دندون هم سياه نميكنه

پایان شش ماهگی .

شش ماهگی تموم بشه،و مارک ویواکیدز عالیه