۸ پاسخ

اونم بچه اس یه روز ارومه مث ما یه روز سرحال و فعاله طبیعیه هر روز ک نباید مث هم باشه

سلام اب قند با شکر زیاد واب خیلی خیلی سرد درست کنین تکون میخوره حتما
منم از صبخ دوتا حرکت داشت فقط اب قند با اب خیلی خیلی سرد خوردم تو نیم ساعت ۵ تا حرکت داشت خوب داشت اونم تو چهل هفته
اب هرچی سرد تر واکنش بهتر

سلام عزیزم نگران نباش من پریروز اینطور بودم تکونای بچه ام کم بود درعوض دیروز و امروز تلافی کرده

سلام عزیزم اگه چیز شیرین خوردین و به چپ خوابیدید حداقل ۴ تکون باید داشته باشه حتی ریز خوبه ، نگران نباشید. اگر نداشت برید بیمارستان
کلا یه روزایی تکوناشون کمتره یه روزایی بیشتر
اگر خودتون خسته باشید و کار کرده باشید بچه تکوناش کمتره روز بعد خوب میشه

چیز شیرین بخور به سمت چپ دراز بکش وتکان هاشو بشمار اگر درعرض نیم ساعت ۵ تکان خورد خوبه اگر نه برو یک دکتر که ضربان قلب بچه رو بگیره

مال من که اینجوره که یه روز حرکتش کمه یه روز خودشو تو درو دیوار میکوبه

ولی اگه خیلی نگرانی برو دکتر

عزیزم اگه ی تکون کوچیک هم خورد خیالت راحت باشه فردا باز تکون میخوره

منم طی حاملگی دو بار مجبور شدم واسه تکون های کمش برم بیمارستان ولی اونجا سونو گرفتن شیطون خوب و سرحال بود حتی شکمم دست میزدم نرم شده بود انگار نی نی نیست ، نگران نباش استرس نکن تو سونو نی نی تکون میخورد ولی من حس نمیکردم ، چیزای شیرین بخور دراز بکش دستت رو بزار رو شکمت تمرکز کن یه کمی با دستت تحریکش کن انگار میخوای جمع کنیش وسط شکم ، اگه دیدی تاثیر نداره برو دکتر