۴ پاسخ

عزیزم اشکالی نداره بعضی بچه ها اینطورین دیر راه میرن ودیر حرف میان نگران نباش همین که وایمیسته یعنی نزدیک راه اوفتادنشه

دخترمن الا۱۶ماهشه حرف نمیزنه چن تاکلمه نامفهوم میگه فقط۳تاشو میدونم چیه

راه رفتنو تا۱۸ماهگی وقت داره دیگه بلند میشه تاچن روز راه میره ایشالا

عزیزم برای راه رفتن تا ۱۸ ماهگی(با کمک)بدون کمک تا ۲ سالگی و برای حرف زدن کلمه ای تا ۲ سال و جملات کوتاه تا ۳ سال فرصت هست و نیازی به عجله نیست