۶ پاسخ

جنسیت مهم نیست عزیزم سلامتیش مهمه . بعدشم ان تی رو زیاد نمیشه روش حساب کرد

به منم۱۲و۱۶هفته گفت دختره ۱۹ هفته گفت پسره نمیدونم کدوم باورکنم

واقعا؟اخه من 12هفته و دوروزم بود رفتم گفت احتمال دختر از پسر بیشتره هفته بعد بیا واسه سونو بعدی اما من دیگ نرفتم

انومالی تو هفته ۲۰ رفتی؟؟

تو سیزده هفته نمیشه قطعی گفت از هجده هفته به بعد میشه با اطمینان بیشتری گفت که بچه چیه،حتی بعضیا تا هفتماهگی هم نمیفهمن،حالا ان شاالله که سالم باشه جنسیت مهم نیست😊😊😊

حتما جایی ک رفتی مطمئن نبوده یا تجربه کافی نداشته