۹ پاسخ

سلام مامان عزیزالبته باید ببینی از چه شیر خشکی خوشش میاد و میتونه تحملش کنه ولی ابتامیل خوبه ولی با دکترش صحبت کنی بهتره

خودتو تقویت کن تا شیرت بیاد،حیفه شیرخشکی بشه بچت.من خیلی مخالف شیرخشکم🙁

رازیانه بخور عالیه
شیر خشک ببلاک من میدم شیر سبک و خوبیه دل پیچه نمیاره نان سنگینه ب همه بچه ای نمیخوره

سیر نشدن نوزاد دلیل بر کم بودن شیر شما نیست‌ !!!
شاید با میک‌زدن اخساس ارامش میکنه
نباید به این زودی شیر خشکی کنین فرزندتون رو‌!
اگر روزانه ۶-۸ بار جیش میکنه یعنی سیر شده

دلستر .چای.رازیانه .زیره. اینا زیاد میکنه هر کدومو که میتونی بخور

سلام خودت غذاهای مقوی بخور ارامش داشته باش

مایعات باعث افزایش شیر مادر میشه توهرچی بخوری باعث تولید شیر میشه من حرف خانمهایی که میگن شیر نداریم باور نمیکنم تا خدا سینه واسه شیر دادن گذاشته چرا بری هزینه کنی شیر خشک بخری

بعضی وقتا مک زدن بخاطر غریزه نوزاد هست که مادرا به اشتباه فکر میکنن نوزاد سیر نشده از پستونک کمک بگیرید اگه باز هم خواست و با پستونک آرو نشد یعنی سیر نشده. شیر خشک هم حتما با نظر پزشک تهیه کنید چون ممکنه به بچه نسازه

قطرشیرافزار بگیرید.دلستر گندم بخورید.اب هویج و غرق رازیانه بخورید.تا میتونید مایعات بخورید دوش آب گرم خیلی خوبه