۴ پاسخ

نفخه عزیزم... اگه شیر خودت رو میخوره نفاخ نخور نزار یبوست هم بشی. ببر دکتر براش کولیک ایز یا ایزی کول بی بی براش بنویسه. برای عملکرد روده ها شم پدی لاکت یا بی بی کر مینویسه احتمالا

عزیزم شاید دچار نفخ شده
بعضی وقتا بچه پی پی میکنه ولی هنوز شکمش باد داره،میتونی ضد نفخ بدی و خودتون هم بعد غذا عرق زیره بخوری خوبه

مامان خانوم نفخ داره بچه. دختر منم اینجوری ه. ببر دکتر براش قطره بنویسه. من دایمیتیکون و روتفلور بهش میدم. با روغن شکمش و دور ناف ش رو ماساژ بده. زیره و رازیانه دم. کن بخور خودت.

اره پسر منم همینطوره شیر که میخوره قلپ قلپ صدا میده دلش،فک کنم نفخه