۴ پاسخ

دختر منم نزدیک سه هفته اینطوری شده بردم دکتر گفت اشکالنداره همون شیرو بهش بده اصلا هم باهاش لج نکن بزار جلوش خورد که هیچی نخورد اصلا بهش اصرار نکن خودش خوب میشه منم نصف روز گشنه نگهش داشتم ولی فایده نداره آخرم شیر میخوره

سلام عزیزم وای آدمم میمونه ازدسته این دکتراوبهداشتواون چه دکتری بوده اینجوری گفته به بچهاتون چیزی ندین بهداشت مامیگه تایکسال اولویت باشیرمادره

سلام گلم شاید داره دندون درمیاره چون سینای منم موقع دندون درآوردن جزشیر نمی تونست چیزی بخوره حتی فرنی که نرم بود رونمیخورد شیرروبهش بده عزیزم

سلام دقیقاپسرمنم یه ماهی هست اینطوریه ۷ساعت بهش شیرندادم بازم غدانمیخوره بعضی وقتا یه چند قاشق میخوره.تنهاچیزی که بااشتهامیخوره و همه شومیخوره فرنی هست شما هم غذاهای مختلف امتحان کن شایدازیه غذا خیلی خوشش بیادبخوره اصلا جای نگرانی نیست گرسنه باشه میخوره به خاطر دندون درآوردن بی اشتهاشدن