۴ پاسخ

منم دخترم شربت شیام میدارم فقط ی ساعت هوب بود دوباره تبش برمیگشت به حالت اول .دکتر پروفین داد خوب شد

سلام عزیزم .پاشویه نکن .با اب ولرم تن شویش کن .لباسشو در بیار .شکم کمر .ران .زیر بغل با دسمال یا دستت اب بزن بعد بزن بدنش تبش میاره پایین .اگه تبش دیده باز میرع ۳۸ ببرش دکتر منم دخترم تا ۳ روز اینجوری بود بردمش دکتر بهش پروفن داد تبش کلا امد پایین .ویروس رزولا گرفته بود که تا ۴ روز فقط بچه تب میکنه..

سلام عزیزم اگر تب داره و پایین نمیاد به نظرم ببر....