۵ پاسخ

سلام
دستمال نم دار زیر بغلش و کشاله ران بگذار. این قسمت ها زودتر پایین میاره.
اگه تبش بالای 38 درجه است، فواصل بین قطره استامینوفن رو کمتر کن. یعنی منتظر نمون به 4 ساعت برسه و زودتر بده.(دو برابر وزن)

سلام پاشویه کنید البته اول از پاهاش شروع کن آروم آروم بیا روی پیشونیش یهو نزاری روی پیشونی .یهو به بدن شک وارد میشه ان شالله که پایین میاد.از اون مقداری هم که گفتن استامینوفن بدید کمتر ندید چون اثر نمیکنه . فکرمیکنم همون دوبرابر وزنش باید بدید

عزیزم من با گلاب تب دخترمو میارم پایین

جوراباشو خیس کن بپوشونش روی پیشونیش هم دستمال خیس بزار

پاشویه کن دسمال رطوبت دار بزار رو شکمش